2011. május 24., kedd

Itt a Nyár!



Először is örömhírként szeretném bejelenteni, hogy gitárosunk Lencsés Gábor május elején házasságot kötött. Ezúton is szeretnénk neki gratulálni és sok boldogságot kívánni, sok örömet és egészséget.http://www.blogger.com/img/blank.gif
Itt a nyár. Sajnos a fellépések palettája a zenekar életében talán még soha nem bizonyult ennyire gyérnek, de bízunk benne, hogy ez meglepetés szerűen pozitív irányba is elbillenhet. Amelyeket tudunk és örömmel várunk benneteket rá az biztos, hogy Balatonalmádiban a Kultúrház előtti étterem teraszán Sapphyre klubbot indítunk meghatározott időrendben/időközönként. Itt várhatóan mindig lesz egy vendég zenész, aki nem a zenekar állandó tagja és egy másfajta színt, gondolkodást visz bele a Sapphyre dalokba. Ezek a fellépések mindig a legnagyobb izgalommal töltik el az embert mert a dalok többsége ilyenkor free zenélés, és ez nagy koncentrációt igényel a zenészektől, hogy ez akár ki se derüljön. A másik ilyen rendezvény a fesztivál. Ez a fesztivál azért örömteli, mert nincsenek rajta sokan, kellemes nagy tér van, és nagyon finom borok. Azt hiszem erről a Catóval mesélhetnénk és meg is tesszük, ha eljöttök, mert szívesen koccintanék bárkivel aki erre megkér. Ami nagyon megerőltető az egészben a távolság és az, hogy nagyon meleg lesz, mivel a nyár közepén van.
A harmadik program amelyet ajánlok az pedig a Káli-Napok, amely általában 6 faluban rendeződik meg, Kékkúttól, Köveskálig. Mi valószínűleg a Szentbékkállai színpadon kapunk helyet. Ez mind a kettő gyönyörű borvidék, tehát nem maradhatnak el a "nyárfás, hűs kocsmák", amelyeket szeretnénk jó beszélgetésekkel feldobni. Természetesen emberi keretek között. Szóval aki szeretne majd jönni az jelezze felénk akár buszokat is tudunk indítani.
Az új lemezről mindenképpen szerettem volna szólni.
A nyár folyamán fog megtörténni a felvétel. Lesznek olyan napok amikor a stúdióba vendégek is jöhetnek akiket esetleg érdekel, hogy hogyan készül egy ilyen, azokat örömmel várjuk. A lemezhez még mindig várunk ötleteket, aki esetleg úgy érzi, hogy van olyan ötlete ami nekünk is tetszik azt várjuk örömmel.
A lemez még mindig nem állt össze és már jócskán a dupla album felé hajlik.
Ha esetleg ismer valaki olyan vállalkozót aki támogatná a lemezt és jó kapcsolatban van vele, netán a szülei, akkor nagyon szívesen vesszük a támogatást, amelyet az összegnek megfelelően feltüntetünk a CD általában belső borítóján a köszönet rovatban. Fényképeket is szívesen veszünk, ha valakinek van művészi jellegű fotója akkor nagyon szívesen vesszük, de a képeket minden esetben a Cató e-mail címére küldjétek. A már említett póló pályázatra még mindig lehet jelentkezni, aki esetleg egy nagyon vagányat tervez az rajt lehet a lemezen.
Tisztelettel: Sapphyre Project

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése